alles puur natuur
Bij spontane fotografie gaat over echte mensen en echte emoties. Voor wazige bruiden op motorkappen ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wij maken ‘gewoon’ schitterende foto’s van het bruidspaar, en vooral ook van de vrienden en familie.
Elk bruidspaar geeft een eigen invulling aan hun trouwdag. Dat maakt ons werk zo interessant, en elke reportage compleet
verschillend.
Op de trouwdag zelf zijn Wij het liefst de hele dag te gast. Zo krijgen we de gelegenheid iedereen wat beter te leren kennen en op die manier de echt spontane foto’s te maken.
Vaak We beginnen al thuis, bij het opdoffen van de bruid of gom, en de spanning vooraf. Tijdens de ceremonie of dienst gaan we rustig en onopvallend te werk. We maken onopvallend een sfeervolle registratie van de gebeurtenissen en emoties.
Ongedwongen
Als jullie het leuk vinden maken we natuurlijk ook een serie mooie locatiefoto’s. Verwacht dan niet een scala aan kant-en-klaar poses. We gaan er samen op uit, en omdat het leuk is om te doen, ontstaan de mooie foto’s als vanzelf. Geen zin in poseren? Prima, want dat beslis je tenslotte zelf!
Bij een borrel of het snijden van de taart draait het om de gezelligheid. Het is dan ook juist die sfeer waarvan wij een leuke
impressie willen geven.
Zwart-Wit
Omdat wij er zelf van houden hebben wij ons gespecialiseerd in zwart-wit fotografie.In de juiste mix met kleur komt zwart-wit
vaak pas echt tot zijn recht.
Een prachtig boek of fotoalbum
Standaard wordt een reportage afgeleverd op usb. Maar Voor ons is een album of fotoboek het presenteerblaadje waarop de reportage wordt opgediend.
Daarom leveren wij naast digitale fotoboeken, ook nog de traditionele fotoboeken in de mooiste soorten leer of linnen.
handgemaakt, en in kwaliteit onovertroffen
Wij houden van fotoboeken met een strakke vormgeving, dus bij ons geen wazige randjes of doorkijk-luikjes. Door gebruik te maken van formaatwissels en een evenwichtige afwisseling tussen kleur en zwart-wit maken wij voor jullie een prachtig levendig album.
je ontvangt altijd alle foto’s op usb
meer weten? bel jorn op 06-120.520.13
terug naar de homepage